بی توجهی و بی میلی همسرم نسبت به من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 699 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من 8 ساله ازدواج کردم. فقط سال اول ازدواج همسرم خوب بود. بعدش خیلی نسبت به من بی تفاوت شد. در حدی که رابطه امون به صفر رسید. حس میکنم دوستم نداره. وقتی هم باهاش صحبت میکنم میگه تو اشتباه میکنی. سابقه یکبار خیانت مجازی داره ولی بهم قول داد تکرار نکنه. من از این بی تفاوتیاش عذاب میکشم. دوست دارم به زندگیم پایان بدم نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
این مسئله به بررسی دقیقتری نیاز دارد ، لازم است سبک ارتباطی شما ، تعاملات جنسی ، رابطه عاطفی و نحوه گذراندن اوقات مشترکتان بررسی گردد ، گاهی زوجین به دلیل تفاوتهای عمیق رفتاری و شخصیت در گذران عمر رابطه دچار بی میلی میشوند که پس از بررسی عمق مشکلات در صورت امکان ، با ارائه تکنیکهایی جهت بهبود رابطه و افزایش کیفیت تعاملات ، رفته رفته میزان صمیمت رابطه افزایش خواهد یافت ، بیتفاوتی همسر موضوع مهمی است که لازم است مورد بررسی قرار گیرد.

تجربه شما

سلام من انشاالله ۵ روز دیگه قراره برم خونه خودم اما همین اول کاری همسرم سرد شده اصلا بلد نیست به زبون بیاره احساسشو یا ابرازش کنه نمیدونم چیکار کنم از نظر رابطه ج.ن.س.ی هم مطمئن چیزی براش کم نذاشتم و هرکاری که گفته کردم اما بازم رفتارش سرد شده اگه رختخوابمون جدا بشه مشکلی نداره و اگه قهر کنم براش مهم نیست میترسم برم خونه خودم کارم به طلاق بکشه😭

@ice_pueen

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس