اختلاف با همسر

 سلام. شوهرم حرفای بدی میزنه بهم چیکار کنم همش میگه نمیخوامت از روی دلسوزی باهات ازدواج کردم پشیمونم حیف شدم من چه عکس العملی نشون بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ميتوانم درک كنم چقدر احساس بدی با شنيدن اين حرف ها داريد.اصل مهم برای هر زندگی احترام گذاشتن و حرمت هم را نگه داشتن است .بهترين راه اين است كه با اعتماد به نفس به طور مفصل و جدی با همسرتان صحبت كنيد و دليل اين حرف هايی كه ميگويند دلم ميسوزد يا پشيمان است را بپرسيد ناراحتی خود را نشان ندهيد در زمان صحبت زيرا اين ناراحتی را نشانه ضعفتان ميبيند و باز اين جملات يا حتی بدتر آن را بيان ميكند به ايشان بگويد اين حرف ها فقط تصوير همسرتان از خودش را در ذهن شما خراب ميكند و باعث دور تر شدن شما از ايشان ميشود .