سردی همسر بعد از عروسی

117 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام. میخواستم بگم شوهرم قبل از عروسی خیلی دوستم داشت قبولم داشت حرفامو گوش میداد ولی بعد از عروسی اینقد سرد شده و حتی اسمم رو هم صدا نمیزنه این اذیتم میکنه خیلی حساس شدم حتی کوچکترین رفتارش اذیتم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
بهترين راه صحبت كردن با همسرتان درباره تمام اين افكار و احساستان است بهتر است به ايشان بگوييد كه نياز داريد كه احساسشان را نسبت به شما بيان كنند يا  زمانی بگذارند و شنونده حرف های شما باشند .بهتر است زمان های با هم بودن و تفريحات دونفرتان را بيشتر كنيد و از همسرتان بخواهيد وقت بيشتری برايتان داشته باشد .حساس شدن فقط باعث ميشود هر چيز را عذاب آور ببينيم و برای خودمان تفسير كنيم رفتارها را شايد همسرتان درگيری فكری و كاری دارد كه ذهنش را مشغول كرده ولی چون آنها را بيان نميكند شما جور ديگری برداشت ميكنيد .

تجربه شما

درمورد همه اینایی که فرمودین بارها حرف زدم ولی انگار متوجه نیست مثل افراد سن بالا رفتار میکنه رفتار عاطفی نداره قبلا اینجوری نبود بد عروسی یک دفعه عوض شد

آخه چجوری؟ البته پدر مادرشم تو این سردی رابطه دخیل هستن انگار به اونا بیشتر از من اهمیت میده

این رفتار طبیعیه و میشه گفت تمام زوجا بعد عروسی همینجور میشن ولی تو تمرکزت محبت به همسرت باشه

از محبت خارها گل میشود. کم کم سردی ای که در رابطه دارین از بین میره. باید توجهش رو به خودت جلب کنی