خارش ابروها

سلام وقت بخیر تقریبا یک ماهه ابروهای من بشدت خارش پیدا کرده پوسته پوسته میشه و قرمز شده گاهی هم ملتهب میشه دکتر رفتم پماد کورتینیل دادن و تاثیری نداشت همینجا سوالمو مطرح کردم که یه پماد معرفی کردن که هر داروخونه ای رفتم اصلا موجود نبود پماد دیپریکل .

ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه بخاطر شرایط مالی نمیتونم دوباره دکتر برم در ضمن باردار هستم و قبل از بارداریم ابروهام مشکل پیدا کردن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل آرایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام
باتوجه به تغییرات هورمونال دربارداری این پوسته ها ممکن است درحین بارداری تشدید شوند وباتوجه به اینکه درمانهای ضدقارچ میتواند برای بارداری مضریاشد ،
مصرف کرم هیروکورتیزون به مدت حداکثر سه هفته وسپس قطع دارو به مدت یک هفته ،واستفاده از مرطوب کننده ها میتواند کمک کننده باشد .