سلام

ببخشید من دارم روزای آخر بارداری رو سپری میکنم و ۴.۵ روزه بدجور سرما خوردم خیلی سرفه میکنم گلومم خلط داره صدامم بدجور گرفته. از اینکه بخوام دارو مصرف کنم میترسم. بنظرتون چیکار کنم تا قبل زایمان کمی بهتر شم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

بایستی توسط پزشک ویزیت شوید و با توجه به مشاهده های  پزشک درمان گردید.

در صورت عدم درمان، پس از زایمان احتمال انتقال به فرزندتان را دارید.

مصرف دارو در این سن حاملگی طبق نظر پزشک ایرادی ندارد و آسیبی به جنین وارد نمی کند.