سلام ,خسته نباشید، ممنون بابت وقتی که به من اختصاص میدید🙏 من نزدیک سی سالمه ۴ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم ، از ۱۳ سالگی پریود شدم و تقریبا همیشه نامنظم و با تاخیرهای ۵،۶،۷،۱۰،۱۴ روزه ،سابقه‌ کیست تخمدان در ۲۱ سالگی رو دارم که با ال دی درمان شد، الان چند ماه اخیر پریود نامنظم تری داشتم و حتی پریود آخرم که ۸ فروردین بوده بعد از دو و نیم ماه بوده و قبلشم ۲۰ روز یاسمین خوردم مسافرت بودم، یعنی از حدود ۱۶ اسفند تقریبا قرص خوردم ،حالا برای چکاپ رفتم دکتر و برام سونو و آزمایش روز دوم پریود بعدی رو نوشت سونو رو ۳۱ فروردین انجام دادم نوشته: آندومتر ضخیم بوده و ۱۴ میلی‌متر ضخامت دارد، تخمدانها اکوژن‌تر از معمولند و علائمی به نفع pcom در آنها مشهود است ، در تخمدان راست فولیکولی به قطر ۱۸ مشهود است. ابعاد رحم، ۸۴در ۴۷ اکوی میومتریال عادی دارد، تخمدانها هم به طول ۲۹ میلی‌متر ابعاد عادی دارند..کیست در تخمدانها مشاهده نمیشود.

حالا سوالم اینه ، اینو به دکتر نشون دادم گفت ، اندومتر یکم ضخیم‌تر از معموله باید حدود ۱۲ و کمتر باشه فولیکولت خوبه و به ضرر تنبلی تخمدانه. ابعاد رحم هم خوبه و گفت دوباره دو روز بعد از پاک شدن از پریود سونو بده، سرچ کردم تو اینترنت با توجه به اینکه احتمالا تخمدانم پلیکیستیکه و تنبلی داره کلی از سرطان رحم نوشته بود  و همینطور از  اینکه ضخامت اندومتر خطرناکه و میتونه منجر به سرطان بشه و حتی ناشی از سرطان باشه؟ خیلی نگران شدم  لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹.۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مطالب اینترنت بطور کلی موضوعات رو مطرح میکنند ولی وقتی شما شخصا به پزشک مراجعه میکنید با توجه به شرایط و آزمایشات شما مشکلتون رو بررسی و درمان لازم رو انجام میدن
مجدد در روز دهم یا یازدهم از قاعدگی سونوگرافی انجام بدید
در صورتیکه پلی کیستیک تخمدان مجدد ریپورت شد براتون داروهای لازم تجویز میشه تا ضخامت آندومتر طی سیکل های آتی نرمال بشه و هم عوارض سندرم تخمدان پلی کیستیک کاهش پیدا کنه