نیاز جنسی در زمان پریودی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 733 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر. من دختر، مجرد و 24 سالمه ام. از زمانی که موعد پریودیم نزدیک میشه تا 3_4 روز بعدش نیاز جنسیم خیلی زیاد میشه و واقعا اذیت میشم، هر لحظه و ثانیه که بیکار بشم و بخوام استراحت کنم این افکار میاد سراغم مواقع غیرپریودی اینجوری نیستم اهل نگاه کردن فیلم و سایتای ناجورم نیستم، فقط لطفا نگید خوتو خسته و باکارای دیگه مشغول شو، چون بالاخره هر آدمی هر چقد هم مشغله داشته باشه ،بالاخره یه تایم استراحت داره که یه گوشه دراز بکشه، لطفا بگین علتش چیه و باید چیکارکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام
قطعا به علت تغییرات هورمونی در آن زمان است
در رفرنسها علمی در مواردی که میل جنسی  بسیار زیاد باشد
توصیه به ورزش و مطالعه و گاهی مصرف دارو شده است
اگر خیلی اذیت می شوید اولا آزمایش خون و تیرویید بدهید
و ثانیا دارو برایتان تجویز شود

تجربه شما

خانم هرچه سریعتر ازدواج کن  و اینکه روش تغذیت رو عوض کن رژیم غذاییت و اینکه موقعی که پریود میشی سعی کن تنها نباشی تو خونه که افکار ذهنی تخلیلی پوچ کمتر سراغت بیاد حتما خانواده خونه بودن بمون و نبودن بزن بیرون ولی چاره اصلی ازدواجه. شرایط ازدواج رو جور کن اگر نداری

@2120

اگر امکان ازدواج داشتم حتما اینکار رو میکردم، بازور نمیتونم واسه خودم شوهر پیدا کنم عزیزم!!

@2120

 بابت توصیه هاتم ممنونم ازت، سعی میکنم حتما عمل کنم🌹🌹🌹