عقب انداختن عمدی پریود

سلام . استفاده از قرص جلوگیری برای عقب افتادن چند روزه پریود، تاثیر بدی برای بدن داره؟ اگر نداره شرایط استفادشو بگین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

احتمال بهم ریختگی نظم پریود و تغییر در میزان خونریزی وجود خواهد داشت
در هر صورت برای به تأخیر انداختن قاعدگی از ۵ روز قبل از شروع پریود هر شب یک قرص ال دی سر یک ساعت مشخص مصرف کنید اگر لکه بینی داشتید دو قرص باهم مصرف کنید تا زمانیکه بخواهید پریود بشید مصرف ادامه داشته باشه