درمان بواسیر در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 127 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من هفته هفت بارداری هستم متاسفانه سالهاست بواسیر دارم که اذیتم میکنه از زایمان بیشتر از درد بواسیر زمان زایمان میترسم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید تا به جای درد زایمان درد بواسیر را نداشته باشم چه استفاده کنم تا بواسیر رفع شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

تحرک کافی، مصرف به اندازه مایعات، میوه و سبزیجات، سوپ جو، سالاد کاهو و روغن زیتون، انجیر....‌مفید است و میتوانید در کنار آن دارو هم بگیرید. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش

تجربه شما

ازالان تا ماه نه باید اینارو استفاده کنم؟