دوره پریود ۱۰ روزه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 26 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر سال نوتون مبارک

من ۲۵ سالمه و هر وقت پریود میشم تا ۷ روز پریودم ولی از روز هفتم به بعد کمه خون پریودیم چند قطره میشه یا لکه بینی.حالا نگرانم از اولم اینطوری بودم میشه راهنماییم کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

طول دوره قاعدگی از سه تا هفت روز در خانمها طبیعیست و در بعضی از خانمها ده روز هم طول میکشه که اگر از ابتدای پریود شدن این مدت بوده طبیعیه و مشکلی نیست

تجربه شما

مرسی از پاسختون. نکته بعدی آخه از روز ۷ به بعد لکه بینی دارم فقط تا سه روز جمعا پریودیم ۱۰ روزه و این موضوع لکه بینی نگرانم کرده شدید برای بارداریم

سوال دوم شوهرم گروه خونیش o_ منفی هست من b + مثبت برای بارداری آمپول خاصی باید بهم بزنن؟ چون شوهرم O منفیه؟

مرسیییی