سلام و خسته نباشید من هفته ۲۸ هستم دکتر برام آمپول پرولوتون تجویز کردن که تا پایان هفته ۳۵ هر هفته تزریق کنم اولین آمپول رو پیدا نکردم و به جاش هیدروکسین پروژسترون کاپرات تزریق کردم الان از هفته دیگه می خوام همون پرولوتون که به سختی پیدا شد رو تزریق کنم از پزشکم پرسیدم که اولین آمپول متفاوت بود گفتن مشکلی نداره بعدی هارو پرولوتون تزریق کن خواستم اطمینان پیدا کنم که مشکلی پیش نمیاد من این هفته هیدروکسین پروژسترون تزریق کردم ولی از هفته های آینده پرولوتون رو ادامه بدم چون دکتر گفت کیفیت پرولوتون خیلی بهتر هستش ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مشکلی  ندارد به هر حال شما در صورتی می توانید از این دارو استفاده کنید که در داروخانه ها موجود باشد موفق باشید