حالت تهوع کودک با دیدن بعصی غذاها

باعرض سلام کودکی ۳۱ماهه دارم که در نوزادی رفلاکس داشت همیشه شیر رو بالا میاورد بعد از اون هم عکس العمل بدنش به درد گریه و سرفه استفراغه قدش آخرین بار، یکی دو ماه پیش۹۲ سانت و وزنش حدود ۱۳ونیم هست عجیبه برای من اینه که با دیدن بعضی غذا و بعضی وقتها چشیدنشون و حتی وقتی ببینه کسی غذایی که دوست نداره میخوره حالت تهوع میگیره وحتی ممکنه استفراغ کنه میترسم آیا این علامت یه بیماری بخصوص نیست و آیا بچه های دیگه ای هم هستن که اینطوری باشن آیا ممکنه همیشه اینطوری بمونه چکار میتونم بکنم بهتر بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

ممکنه حساسیت به برخی غذاها داشته باشه به خصوص اگر بعد از مصرف اونها قرمزی بدن یا خس خس سینه و اختلال در تنفس مشاهده کردید. مواردی مثل تخم مرغ، گوجه، پرتغال، ماهی. در این صورت حتما به متخصص مراجعه کنید