با سلام.دختر ۱۵ ماهه من به شدت وابسته به من است که اصلا اجازه نمیده از کنارش تکون بخورم. شرایط گرفتن پرستار ندارم و نمیتونم پیش کسی بزارمش. بنظرتون گذاشتنش تو مهدکودک برای اینکه وابستگیش کمتر بشه خوبه؟ آسیبی از لحاظ روحی نمیبینه؟ ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
وابستگیش به نظر کمی غیرِ عادی میاد و بیشتر باید بررسی شه.توضیحاتتون هم خیلی مختصر هست.شاید یک اتفاقی افتاده که کودک دچارِ یک آسیب یا ترومایِ روحی شده.
گرفتن پرستار یا رفتن به مهد کمک که نمیکنه، شاید شرایطش رو بدتر هم کرد.
خودتون باید سعی کنید که خیلی خیلی آهسته و با ملاحظه و با تکیه به حسِ مادریتون بهش کمک کنید تا کم کم وضعیتش بهتر بشه.
مضافا" که کتابهایی که در این زمینه و در زمینه ی تربیت کودک هست، بسیار مطالعه بفرمایید.
اگر تا دو ماهِ آینده توفیقی (هرچند، کم) حاصل نشد، حتما" از یک متخصصِ روانشناسیِ کودک کمکِ حرفه ای بگیرید.