رفتارهای تحقیرآمیز همسر

من یک خانم ۲۵ ساله ام. من و همسرم هم سنیم ۴ ساله ازدواج کردیم متاسفانه همسرم به یک سری از صحبت های اصلی شب خواستگاری که خواسته اصلی من از ایشون بود رو رعایت نمی کنن ایشون فوق العاده بددهن هستن و دنبال جرو بحث با پدر و مادرشون هرچی هم تلاش کردم عوض نشد باید این رو بگم که همسرم خوبی های زیادی رو داره ولی متاسفانه کارهایی میکنه که تمام خوبی هاش از بین بره مثلا به من و خانواده بد و بیراه میگه و فحش و حرف های رکیک میزنه مدام تحقیرم می کنه و همه چیز رو بهم تحمیل میکنه سر کوچک ترین چیزی دعوا راه میندازه ولی بازیگر خیلی خوبی هستن چون هیچ کس باورش نمیشه که اینطور باشه رفتارشان مدام بهم میگه چرا جمع نمی کنی بری خونه پدرت چرا نمی ری راحتم کنی خطبه طلاق رو میخونه میگه کاش به این راحتی ها از دستت راحت میشدم خیلی هم خوشش میاد زن های دیگه نگاهش کن و خیلی به خانم ها توجه میکنه حتی می فهمه مژه زدن یا نه من دیگه بریدم انگیزه ای ندارم خیلی خسته شدم احساس پوچی و بیخودی بودن رو میکنم حتی دیگه از رابطمون اصلا لذت نمی برم متاسفانه قبول نمی کنن دارن اشتباه میکنن و هروقت با خوبی بهش میگم از این رفتار ناراحتم میگه می تونم اینطور باشم نمی خوای برو خونه پدرت تا دیگه زدم به سیم آخر و قهر کردم امدم خونه پدرم به خانواده اش گفتم چهار سال دم نزدم خسته شدن یا ایشون رو درست میکنید یا تکلیف من رو مشخص کنید البته ذکر کنم دوتا دختر دوقلو داریم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دا وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
زمانیکه در شخصیت و سبک رفتار فردی نکات مثبتی به چشم می آید ، ممکن است او فردی باشد که به دلیل نداشتن مهارتهای لازم ارتباطی ، ناخواسته رفتارهایی نشان دهد که موجب رنجش اطرافیان گردد  ، گاهی واکنشهای نامناسب طرف مقابل به اشتباهات و کم کاری های همسر، موجب سردی روابط میشود ، به فرض عدم تسلط بر مهارتهای ذکر شده ، با کمک مشاور و یا مطالعه کتابهای مهارت آموزی احتمال بهبود کیفیت رابطه وجود خواهد داشت ،به شرط آنکه مشکل اساسی در شخصیت طرفین وجود نداشته باشد و رابطه در حد فروپاشی قرار نگرفته باشد و از همه مهمتر انگیزه ای قوی برای ترمیم و ادامه رابطه وجود داشته باشد ، بهتر است پیش از هر تصمیمی با مشاور مشورت نمایید . این نکته مهم را مد نظر قرار دهید ! پیش از هر اقدامی مراقب باشید به دلیل خستگی ناشی از تلاش بی نتیجه در این رابطه معیوب ، شان خود ، همسر و رابطه اتان را پیش خانواده همسر و خانواده خودتان از بین نبرید ، زیرا اگر تصمیم به بازگشت به زندگی را داشته باشید این موضوع میتواند به رابطه شما آسیب جدی تری بزند.