تنبلی تخمدان

سلام. من دو ساله که اقدام کردم برای بارداری تنبلی تخمدان هن دارم. یک ساله که تحت نظر هستم در این. داروهای تحریک تخمدان هم مصرف کردم قبل از اون هم کلی متفورمین و پروژسترونو....مصرف کردم ؛ اما بی نتیجه خسته شدم دیگه آیا همینجا ادامه بدم یا به مراکز ناباروری مراجعه کنم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است به مرکز تخصصی ناباروری مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود و پروسه درمانی خود را آنجا ادامه دهید موفق باشید.