سلام من هفته ۳۰ بارداری هستم و دوقلو باردارم جنین سمت راست من بریچ و سمت چپم قدامیه وقتی تو ۱۶ هفته رفتم سنو گفت جنین راست پسر و چپ دختره الان که رفتم میگه جفتش دختره ولی یکمم تردید داشت روی جنین سمت راست حالا والا نمیدونم حرف کیو باور کنم به نظر شما کدوم درسته؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید نظر آن سونولوژیست را که قطعی  جنسیت جنین را گزارش کرده است  را ملاک قرار دهید برای اطمینان می توانید مجدد یک ماه دیگر سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.