سلام من دیروز متوحه شدم یک کیست به اندازه ۳۱تو تخمدان راستم هست الان دکتر بهم قرص جلوگیری داده تا برطرف بشه من قرص جلوگیری برام نمیسازه فولیکولام هم ریز بود الان ۸ماهه برا بارداری اقدام کردم آیا میشه با کیست حامله شد یا راهی میشناسید که کیست درمان بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 شغل اموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عزیزم به مطب پزشک زنان  یا کارشناسان مامایی باید مراجعه کنید تا وضعیت شما آزمایشات و سونوی شمارو از نزدیک بررسی کنند و درمان لازم رو براتون انجام بدن
توصیه های کلی برای هر فردی که تخمدان پلی‌کیستیک داره مناسب نیست