چگونه دوقلودار شوم؟

24 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من 34 سالم هست و فرزندی ندارم و تقریبا 3سال پیش سقط داشتم. الان برای بارداری اقدام کردم و حتما میخوام که دو قلو باشه. دکترم چندتا قرص ویتامین و مکمل عذایی دادن و یک قرص که روز 5 قاعدگی باید مصرف کنم. میخوام مطمئن بشم همین چندتا قرص برای بارداری دو قلو کافی هستن یا باید کارهای دیگه ای انجام بدم؟ درضمن خاله من و مادر همسرم دو قلو دارن

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با توجه به سابقه دوقلویی خصوصا در فامیل همسرتون این احتمال بیشتر میشه ولی ممکنه بصورت طبیعی این اتفاق نیافته و صد در صد نیست

تجربه شما

یعنی با این قرصهایی که دکتر دادن این احتمال بیشتر نمیشه؟ پس باید چکارهایی انجام بدم؟

@hanaaaaa

داروی تحریک تخمدان احتمال آزاد کردن بیش از یک تخمک رو بالا میبره اما همونطور که قبلا گفتم نمیشه تضمین کرد که صد در صد دوقلو باردار میشید