زمان استفاده از بی بی چک

سلام، من ۲۷ اسفند پریودیم تموم شد اول فروردین اولین اقدامم بود ۲۷ فرودین پریود نشد ۲۸مم نشدم تا ۳۰ دیدم یک لکه قهوه ای ازم اومد(حالت ترشح ولی قهوه ای) و خیلی کم بود درصورتی که پریودی های من روزهای اول شدید بود تا دیروز غروب که دیدم یک حالت قرمز تیره هم بهش اضافه شد و شدید تر شده  امروز صبح بی بی زدم بی بیم انگار خراب بود نمیدونم ولی باز یک خط منفی کمرنگ نشون داد، حالا با این اوصاف میخوام بدونم پریودم ؟ لطفا زود جواب بدید ممنوم ازشما،

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
اگه فقط در حد لکه بینی داشتین و تموم شده ازمایش خون بارداری بدین