تفسیر سونوگرافی رحم

سلام من روز ۲۶ فروردین سنوگرافی انجام دادم و نتیجش به شکل زیر بود که نوشته بود رحم حاوی جنین زنده در وضعیت variable می باشد وضعیت جفت circular و حجم مایع آمنیوتیک نرمال می بیاشد .

FHR: 127

CRL: 7mm

GA: 6w+4d

Edc : 13.9.98

میشه بگید نتیجش چطوره و اینکه باید چه کارهایی بکنم من و شوهرم قبل بارداری هیچ گونه آزمایشی ندادیم ولی من از روز ۱۷ فروردین دارم روزی ۱ عدد اسیدفولیک ۱ میل میخورم . تهوع و گاهی کم استفراغ و دل درد و گاهی هم درد تو شکمم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام به پزشک متخصص زنان مراجعه و تستهای روتين را بدهيد و دارو برای دل درد وتهوع بگيريد...جنين سالم است