سلام خانم دکتر من ۲۶ فروردین باید پریود میشدم و الان ۳۱ فروردینه، تقریبا ۱۰ روزه که سینه هام درد میکنه که ۷ روزش خیلی حساس بوده و ۳ روزش دردش کمتر بوده .۳ روز بعد از تاخیر بی بی چک گذاشتم منفی شد. الان با وجود اینکه باردار نیستم میخوام بدونم چرا هنوز بعد از ۵ روز پریود نشدم.؟ من همیشه قبل پریودم حساسیت سینه ها رو داشتم ولی اینبار بیشتر شده و الان داره از شدتش کم میشه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بی بی چک تست دقیقی نیست و ارزش تشخیصی ندارد. اگر تاخیر پریود دارید آزمایش خون بدهید. تغییرات هورمونی علت آن میباشد. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش