پرده بکارت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 124 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین

ببخشید یه سوال دارم. همسرم  با دست و انگشتشون از روی شلوار من یا لباس زیرم لای آلتم و واژنم دست کشبدن و تحریک کردن . فشار آنچنانی نداشتم به الت و درد و خونریزی هم هیچوقت نداشتم و خون ندیدم بچشم. فقط  انگشتشون از روی لباس رو آلت و واژنم کشیدن .من فقط به خاطر داشتن شلوار ضخیم یکم التم بعد اذیت شد چون دستشون چند دقیقه کشیدن . نگران بکارتم هستم ممکنه که آسیب  دیده باشه؟ یا پاره شده باشه؟به این شکل کلا آسیب به بکارت اتفاق میفته؟ و یکی اینکه فشار باید چطور باشه که آسیب برسونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر شدت زیاد باشد احتمال آسیب وجود دارد برای اطمینان از سلامت پرده بکارت میتوانید معاینه شوید و یا با پزشکتان مشورت کنید تا بر اساس معاینه نظر دهند. شب خوش

تجربه شما

سلام

عزیزم یعنی فشاری که شدید باشد. بهترین راه برای تشخیص معاینه است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

شدت مثلا به چه شکل و انداره؟ ممنون