درد شدید قفسه سینه

91 بازدید 1 تبادل تجربه

سه روز پیش بخاطر فعالیت پشتمو قفسه سینم درد گرفت بطوری که نمیتونستم نفس عمیق بکشم انگار تو قلبم سوزن میزدن هنوزم همونجوریه نمیتونم زیاد حرف بزنم کم میارم علتش چیه و اینکه دکتر رفتم یکی میگه شوک عصبیه یکی میگه گرفتگی عضله ست

علتش چی میتونه باشه؟

ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام
اگردردتون با تنفس تشدید میشه به نفع گرفتگی عضلانیه نه مشکل قلبی
اگر با نشستن وبه جلو خم شدن درد تخفیف پیدا میکنه ، دردتون هنوز خیلی زیاده ومشکل تنفسی دارید گرفتن سونوگرافی ورادیو گرافی از قفسه سینه لازم است
درغیراینصورت ، اگر با فعالیت دردتان تشدید نمیشود واگر استراحت کند تغییرنمیکند مسیله مهمی نیست وپیگیری لازم نیست .

تجربه شما

ممنون که جواب دادین