سلام خسته نباشید. ببخشید من ۵۰ روزه سقط کردم به دلیل نداشتن قلب. دکترم بهم گفتن که تا ۳ ماه باید جلوگیری کنم یک کیست کوچولو هم دارم قرص یاسمین استفاده میکنم برای کیست. جلوگیریمم طبیعیه الان چند روزه اشتهام خیلی زیاد شده زیر شکم بعضی وقتا درد میکنه بدنمم یکم بی حال حوصله ندارم تو این  چند روز میخواستم دلیلشو بدونم ؟ یعنی ممکنه باز باردار باشم ؟ ممنون بابت پاسخگویی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

تغییرات فصلی، تغییرات هورمونی....اینها نشانه بارداری نیست اگر تاخیر پریود دارید آزمایش خون بدهید و با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش