جدایی برادرم از همسرش

چطور میتونم به برادرم و زندگیش کمک کنم که از زنش به خاطر دو بچه جدا نشه برادرم از رفتارهای زنش خسته شده زنی بددهن که از رفت و آمد بیزاره و اصلا راز نگهدار شوهرش نیست و فحش های رکیک به خانواده شوهرش میدهد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام. وقت‌تون به خیر

برادر شما قصد دارند از همسرشون جدا بشن چون ایشون اهل معاشرت و رازنگهدار نیستن و ... برادرتون از این رفتارها خسته‌ن و شما فکر می‌کنید جلوگیری از وقوع چنین طلاقی کمک به برادرتون و برادرزاده‌هاتون هست.

چنانچه مایل به کمک کردن هستید، می‌تونید به برادرتون پیشنهاد کنید که به همراه همسرشون برای مشاوره و زوج‌درمانی مراجعه کنند تا بتونن در حضور متخصصی بی‌طرف، مشکلات‌شون رو مطرح و در صورت امکان، حل و فصل کنند. و در نظر داشته باشید که چنانچه زوجی به هر دلیل، مایل به ایجاد تغییر در نگرش و رفتارشون نباشند، ادامه‌ی زندگی‌ای پر تنش و پر تعارض، نه برای خودشون مفید هست نه برای فرزندان‌شون. بسیار اهمیت داره که چنانچه طلاقی اتفاق افتاد، فرزندان بتونن در فضای منزل و در کنار یکی از والدین، در آرامش زندگی کنند و قادر به دیدار والد دیگر هم باشند.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون