با سلام من طبق تاریخ پریودی الان ۸ هفته و ۶ روزمه

با توجه به انقباضات شکمی در ۱۱ فروردین دکتر بخاطر اطمینان از بارداری منو سنو شکمی کردن که طبق سنو اون زمان ۵ هفته و سه روز بودم و ساک دیده شد و طبق هفته گفتن همچی نرماله ولی تاریخ تشکیل قلب رو گفتن دوهفته دیگه و...

من دو هفته بعد سنو رو تکرار کردم که گفتن جنین ۶ هفته و ۲ روز هست و قلب تشکیل نشده و دکتر گفت سنو واژینال بهتر مشخصه ولی توصیه نمیکنیم بهت و ... یک هفته دیگر سنو رد تکرار کن تا تکلیف مشخص بشه و ....

سوال من اینه که چطور جنینی که باید طبق تاریخ سنوگرافی قبلی  ۷ هفته و ۶ روزش باشه الان ۶ هفته و ۲ روزش هست یعنی رشدش میتونه اهسته باشه یا اینکه رشدش متوقف شده ؟؟؟

دوم اینکه دکتر زنانم گفت که احتمال تشکیل نشدنش بیشتره و من دل درد و کمر درد شدید گرفتم بعد از سنو و ناراحتی شدید و شک عصبی و ترشح قهوایم بیشتر شده حتی لکه خونی هم صبح که از خواب بیدار شدم روی لباسم دیدم ....

دلیل اینکه رشدش کم بوده چی هست

اینم بگم که من ذخیره پاین دارم و طبیعی باردار شدم و ......

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است تخمک گذاری شما دیر تر صورت گرفته باشد بنابراین نگران نباشید مجدد سونوگرافی تحت نظر پزشک باید انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید