شک در پرداختن خمس

سلام من و شوهرم 3 ساله ازدواج کردیم هر دوتامون از خانواده مذهبی هستیم

من توی این 3 سال هیچوقت ازش نپرسیدم خمس رو پرداخت میکنی یا نه چون هم بهش اعتماد داشتم میدونستم حلال و حروم رو رعایت میکنه هم اینکه نمیخواستم توی کارش تجسس کنم

امشب. با دوستش حرف سر خمس شد شوهرم گفت من همون اولش خمسم رو دادم دیگه لازم نیست بدم دلیلشم این بود که چون ما مستاجریم مالمون چیزی زیاد نمیاد ( یه همچین چیزی )

اینم بگم شوهرم بعضی وقتا میوفته روی دنده لج یعنی ببینه یکی میگه خمس واجبه و فلان حتی اگه میده هم الکی میگه من که به اینا اعتقادی ندارم و اینا الکی اند

من بعدش بهش گفتم سال خمسی ما کی هست ؟ بهم جواب نداد و بعدش بهش گفتم خواهش میکنم جدی باش و راستشو بگو خمس میدی یا نه ؟گفت معلوم نیست به دست کی میرسه و این حرفا بعدشم گفت اگه چیزی زیاد بیاد میدم

حالا من فکرم شدید مشغول شده که واقعا خمس رو میده یا نه ؟ تکلیف من که دارم باهاش زندگی میکنم و از پولش استفاده میکنم چیه ؟ اگه واقعا خمس نده پولمون حلاله یا نه؟ من باید چکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
لازم نیست از ایشان بپرسید و پیگیری کنید.
شما که می‌دانید ایشان اهل رعایت حلال و حرام است. همین اندازه کافی است. تکلیفی ندارید مگر اینکه خودتان مالی بدست بیاورید که در این صورت، خمس مال خود را باید بپردازید اما در مورد همسرتان، تکلیفی ندارید.