باز شدن بخیه زایمان طبیعی

سلام من هفت روزه زایمان طبیعی کردم از دیروز احساس میکردم دهانه واژنم بیشتر باز شده امروز اینه گرفتم و انگار دو تا از بخیه هام باز شده تا شنبه هم دکتر نیس چیکار کنم خیلی میترسم آیا دوباره بخیه میشم یا با دارو بسته میشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

بایستی معاینه گردید تا مشخص شود، آیا نیاز به بخیه دارید یا خیر؟! احتمال دارد جوش خورده باشد و باقی مانده نخ بخیه افتاده باشد.

تا آن زمان که معاینه نشده اید، محل بخیه را تمیز و خشک نگه دارید و همچنین میتوانید از کرم ترمیم کننده میموزا ده درصد استفاده نمایید.