نازایی و اسپرم ضعیف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 55 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام یک سوال داشتم همسر من اسپرماش ضعیفه خیلی دکتر رفتیم ۱۸ ساله بچه دار نمیشم. دوستش بهش پیشنهاد کیوتن با قرص آهن و ویتامین د داده شروع به خوردنش کرده میخواستم بپرسم ضرر داره یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خیر ضرری نداره و تا حدی هم موثره البته کوکیوتن ۱۰۰میلی گرمی روزی سه کپسول موثره
اگر مشکل اسپرمها جدی باشه باید همسرتون توسط یک متخصص اورولوژی ویزیت بشن و بررسی های لازم از بیضه ها و مجاری دفران بعمل بیاد و تحت درمان قرار بگیرن چون صرفا با ویتامینها مشکل برطرف نمیشه

تجربه شما

سلام ممنون از مدیریت نی نی سایت امیدوارم همیشه زنده باشن این سایت خیلی کمکی واسه ما زوج های نامید هستش ممنون متشکرم