با سلام و عرض ادب .میخواستم بدونم آیا استنشاق مواد شوینده مخصوصا جرمگیر میتونه برای ریه مضر باشه؟من وسواس دارم و خیلی با مواد شوینده در تماسم و جدیدا احساس تنگی نفس دارم پدرم هم سرطان ریه داشتند. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلم مصرف شوینده ها محرک الرژی درریه میباشد وبهتراست مصرف انها را به حداقا برسانید وبا ماسک وگاز مرطوب جلوی بینی ودهان کارکنید .