سلام خدمت شما خانم اسماعیلی و سایر عزیزان محترم من به همسرم پیشنهاد دادم که به مرکز ترک اعتبار بره واعتیادش رو درمان کنه طبق فرمایش شما ولی هیچ اثری نداره خودش تو خونه ترک میکنه دوباره شروع میکنه شرایط سختی برای منو بچه ها به بار آورده بیکار و معتاد و دست بزن همه اینارو داره اصلا قدمی جدی برای ترک برنمیداره لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم فکر کنم طلاق راه چاره باشه تازه تهدید هم زیاد میکنه اگه طلاق بگیری میکشمت از این حرفا چکار کنم؟ اعتیادش به هرویینه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

خيلی خوبه كه طبق روشی كه ميدونيد پيش رفتيد اما اين رو بدونيد كه بايد مصمم باشيد و جدی و نخواييد كوتاه بياييد،مخصوصا از تهديدهايش نترسيد چون فقط يه حرفه و هيچ اقدامی نخواهد كرد،

البته طلاق راه حل مناسب نيست چون فقط نوع مشكل شما تغيير خواهد كرد و ممكنه دچار مسائل جديدتری بشيد.اما اگر اقدام به درمان همسرتون كنيد قطعا نتايج بهتری خواهيد ديد،به شرطی كه ايشون از وضع حاضر خسته شده تا اقدام به درمان كنه.

بهتره شرايط رو از اينی كه هست براش سختتر كنيد اگر بهش بی اهميت شديد در خانه بيشتر اين كارو انجام بديد حتی مهمتر از همه رابطه زناشويی اتون رو قطع كنيد، اصلا توجه به نيازهاش نداشته باشيد. و هر موقع اعتراض كرد اون زمانه كه بايد بهش پيشنهاد  درمان بديد. تهديد به طلاقش نكنيد چون وقتی اقدامی در كار نباشه همسرتون از بی اهميت اين موضوع و نمادين بودن قضيه طلاق باخبر خواهد شد و هيچ اقدامی در بهبودی خود انجام نخواهد داد.

حتما برای درمان به كلينيک تخصصی اعتياد مراجعه كنيد و به همسرتون بگيد كه ترک به تنهايی باعث ايجاد وسوسه ميشه و اجازه نميده پاک بمونن.مهمتر از پاكی بهبودی فردی اوست كه با كمک روانشناس ترک اعتياد صورت ميگيرد.

شما هم در اقداماتتون مصمم باشيد و اصلا كوتاه نياييد.هر روزی كه ميگذره شما سر حرف و عملتون باشيد و تغيير رويه نديد.