سلام خسته نباشيد ممنون از وقتى كه ميذارید ..من ٢٠سالمه و يكسال دو اقدام بود و پنج ماه بعد از اقدامم باردار شدم ولى متاسفانه در همان اوايل سقط شد بعد از سونو متوجه شدم رحمم بسيار دو شاخ است و ماه پيش عمل لاپاراسكوپى و هيسترو كوپى انجام دادم دكترم در بيمارستان بهم گفتند كه تا دو ماه پريود نميشم بعد از دو ماه كه ريود شدم مجددا بايد عمل هيسترو كپى انجام بدم...ولى الان يكماه گذشت و من دقيقا زمان موعدم پريود شدم به نظر شما مشكلى هست كه دوباره مجددا بايد عمل بشم؟؟؟ اين قرص هارم به مدت ٦٠روز دادن كه بعد از اتمامش پريود ميشم (استرو مارين.آ.اس.آ.پرژستون).

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

گاهی اگر شدت مشکل زیاد باشد در دو مرحله باید عمل اصلاحی انجام شود من از وضعیت شما مطلع نیستم. بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش