پرمتین در بارداری

سلام . من هفته 25بارداری هستم و دو سمت کتف هایم وزیر سینه راستم خارش داردبه پزشک زنان مراجه کردم و فرمودند حساسیت هست و برایم ستریزن و کالامین تجویز کردند و گفتند اگر تا سه روز بهبود حاصل نشد به متخصص پوست مراجعه کنم (از طرفی در خانواده م یکی از اعضا دچار گال شدند که ریشه کن شده ولی پزشک خانواده گفتند چون رفت و آمد داشتی برای پیشگیری کرم پرمتین استفاده کن ) و سوال بنده این هست آیا برای جنین ضرر ندارد و یا لزوم هست استفاده کنم یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر با داروهای تجویز شده توسط پزشک زنان مشکل شما برطرف نشد آن وقت باید به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید تا معاینه شوید به این شکل بدون معاینه نمی توان نظر داد موفق باشید