من الان هشت هفته باردارم و بعداز آمایش متوجه شدم کم کاری تیروئید  دارم چه نکاتی رو باید رعایت کنم دکتر برام لووتیروکسین سدیم نوشته ازنظرغذایی چی نبایدم بخورم و چی خوردنش برام خوبه.

من آزمایش تیروئید پنج ماه قبل بارداری انجام دادم همه چی نرمال بود و مشکل نداشتم یعنی ممکن تو بارداری کم کاری تیروئید بوجود اومده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی ممکن است این مشکل به وجود بیاید برای تنظیم دوز دارو بهتر است مجدد یک ماه دیگر آزمایش خود را تکرار کنید با توجه به اینکه تحت نظر پزشک هستید مشکل جدی به وجود نمی آید بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.