دعوا در خانواده های دو طرف

43 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۵ ساله ازدواج کردم و یه بچه کوچیک دارم از اول ازدواجم باهم عدم تفاهم داشتیم و دعواهامون زیاد بود و از اول همسرم دعوارو از طریق پیامک به خواهرش گفت و دروغ گفت که من میخوام اونو بکشم و همیشه توی دعواها خودشو مظلوم جلوه میده و یا اینکه از خونه میره و دو روز پیداش نیست و هر کی زنگ میزنه بهش حتی پدرمادر خودشم جواب نمیده در ضمن توی دعوایی که تازگی داشتیم سیلی بدی به من زده و من به خاطر بچه ام نرفتم از خونه ولی به مادرم گفتم و مادرمم که کلا ازش بدش میومد الان ازش متنفره و گفتن دیگه نمیخوایم بیاد خونه ما از طرفی هم خودش و هم خانوادش حق به جانب هستن و همه رو از بالا نگاه میکنن من مدتهاست ازش سرد شدم روابط جنسی نداریم و به بهانه بچه جاشو سوا کرده من هیچ انگیزه و هدفی ندارم برای زندگی و از درون احساس پوچی میکنم کاملا سرخورده ام و هیچ امیدی به آینده ندارم مشکل خواب هم پیدا کردم ممنون میشم جواب بدین با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و درود
آیا باتوجه به اختلافاتی که از اول ازدواجتون داشتید به مشاوری مراجعه کردید؟
اختلافات شما حول چه محوری می باشد؟
در خصوص مشکلی که عنوان کردید بسیار کلی است و باید دقیق تر این مسئله بررسی شود.
شرایط جسمانی شما با توجه به اختلافات ،اضطراب بوجود آمده و شرایط حاکم بین زوج بسیار طبیعی هست و اینکه در اختلافات، خانواده را در جریان قرار بدهید هیچ کمکی به بهبود رابطه نخواهد کرد،به هر حال شرایط آرام هم در زندگیتون وجود داره و از این شرایط می توانید استفاده کنید ،با مهارت خوب گوش کردن، با همسرتان قراردادهایی را ایجاد کنید و سو تفاهم های بوجود امده را دور از قضاوت بررسی کنید
و بهتر است برای بهبود رابطه به مشاور مراجعه بفرمایید.
موفق و موید باشید.

تجربه شما

من بسیار زود عصبانی میشوم و از کوره درمیروم در مقابل او. احساس میکنم او قدرشناس نیست و اختلافات ما هر بار برسر یک مساله جداست ولی عمدتا به سر روابط ما با خانواده هامون هست شوهرم فوق العاده درون گرا هست و کم حرف و خانواده من این رفتارش را نشانه تکبر او میدانند و مادرم مدام پشت سرش حرف میزند من میدانم کار مادرم اشتباه است ولی نمیتوانم به او بگویم چون اهمیت نمیدهد و بدتر به او حسادت میکند جلوی روی او احترام اما پشت سرش حرف میزند و به خاطر اینکه او با من دعوا میکرده و انتقال میداده ازش متنفر شده است

@mamihelma

سلام و درود

احسنت به تلاش شما که مشتاق هستید مشکل را حل کنید و در آرامش درکنار خانواده تون زندگی لذت بخشی داشته باشید.

عزیزم فرزند شما چندسال دارد؟ آیا در برنامه روزانه خود وقتی را به خودتون اختصاص می دهید و اینکه تفریحاتی دارید؟

متاسفانه بیشتر مواقع صحبت های عزیزانمون در شرایط بوجود امده زندگی باعث میشه به هرچیزی که در روابطمون اتفاق میوفته بدبینانه نگاه کنیم

درباره احساسات خودتون و کمی درباره همسرتون آگاهی دارید و این خیلی عالیه،،

و باتوجه به توضیحاتی که بیان کردید مسائل خیلی حاد نیست و شما با مهارت یافتن و کسب آگاهی درباره خودتون و ارتباط با شریک زندگی (فرقی ندارد زن و مرد) مسئله هایی که باعث خشم،رنجش خاطر،دوری از همدیگر و.....شده را تبدیل به صمیمیت و آرامش و....میکنید

به شما پیشنهاد میکنم به یک مشاور خانواده مراجعه کنید ،تا تخصصی بتوان به شما کمک کنند و شاهد لب خندان شما باشیم

موفق و‌موید باشید.