با سلام

من تخمدان پلی کیستیک داشتم و دکتر به من قرص ld و متفورمین و چند تا ویتامین داد این ماه رفتم و گفت که رفع شده و برام قرص لتروفم و استرادیول و ویتامین داد و به همسرم قرص جین سین داد بنظرتون من این ماه باردار میشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

البته شما با توجه به سنتان تا یکسال برای بارداری فرصت دارید و بعد از آن باید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید و دارو بگیرید. پس خودتان با آرامش اقدام کنید. هر ماه ده درصد شانس بارداری دارید. روز خوش