برفک مزمن در نوزاد

با سلام

دختر من 3 ماه زود دنیا اومده

از 6ماهگی تا حالا که 1 سالشه برفک دهنش هست

کم میشد ولی نمیرفت

2 دوره نیستاتین دادم . خودم 3 دوره و 2 دوره کلروتریمازول مصرف کردم فایده نداشت

الان هم که گلو درد گرفته تمام زبونش سفید سفیده. و آخر دهانش هم سبزه و خیلی توی شیرخوردن اذیتش میکنه

دیگه خسته شدم

چکار کنم؟

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام. اول باید دهان شیرخوار معاینه بشه و مطمین بشید که برفک هست. خیلی از شیرخواران به علت مصرف شیر،زبان سفید دارند، و این حتما برفک نیست.
در ضمن در صورت وجود برفک، مصرف نیستاتین باید در دهان، روی سینه مادر و روی هر وسیله ای که وارد دهان میشود هم زده شود مثل قاشق و پستونک و شیشه و...
و اگر برفک مزمن باشد مخصوصا در صورت عدم وزنگیری مناسب و تکامل نامناسب،باید سیستم ایمنی بررسی شود