درد شکم بعد از عمل لاپراتومی

71 بازدید 1 تبادل تجربه

عرض سلام و خسته نباشید.

من حدود دو هفته پیش به علت بارداری خارج رحمی عمل جراحی شدم و یکی از فالوپ هام خارج شد

بعد از گذشت دو هفته هنوز حدفاصل ناف و محل بخیه ها درد شکمی همراه با حس ورم دارم که البته قابل تحمل هست و در وضعیت خوابیده تقریبا حس نمیشه

وضعیت گوارش و عملکرد کلیه هام نرمال هست و از لحاظ عفونت هم به ظاهر مشکلی ندارم

ممنون میشم اگر راهنمایی بکنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زياد مشكلی نيست . بهتر است جهت معاينه به پزشكتان مراجعه كنيد .

تجربه شما

سپاس فراوان