صمیمی نبودن شوهر

سلام شوهرم دروغگو هست، دست و دلبازه غیر منطقی فکر میکنه وظیفشه به دیگران کمک کنه، ولی به زندگی خودش نمیرسه کم میزاره، در گفتارش صمیمی نیست و همه‌چیو نمیگه

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
صحبت شما خیلی کلی هست و حتی سوالی مطرح نشده
به هر حال به نظر می رسه از این ویژگی های همسرتون در رنج هستید و مستاصل شدید
برای تغییر این ویژگی ها درابتدا نیاز هست همسرتون متوجه شوند این ویژگی ها شما رو رنج میدهند
در یک محیط و موقعیت مناسب از این رنج خود با همسرتون صحبت کنید و ایشون رو تشویق کنید تا به کمک یک درمانگر بتونند روی خودشون کار کنند
یک سوال از شما دارم ؟(خود شما چه ویژگی هایی داریدکه ممکن هست همسرتون رو رنج بده ؟آیا از این ویژگی ها با اطلاع هستید؟
نیاز هست هر یک در ابتدا سهم خودتون رو در رابطه بیابید و بعد بپذیرید و بعدبه کمک درمانگر به سمت تغییر حرکت کنید