سلام وقتتون بخیر. من تو هفته 15 بارداری هستم و دندون درد شدید دارم که هم چشمم و هم فکم دردم یکنه برای آروم شدن دردش چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام
برای تسکین موقتی دردتون ، استامینوفن   داروی بی خطری برای جنین هست که دریافتش طی دوران بارداری مجازه. خوشبختانه با توجه به اینکه در سه ماهه دوم بارداری هستین ،امکان انجام درمان های دندانپزشکی از جمله  معالجه ریشه ،بدون اینکه به جنین آسیبی برسه، برای شما وجود داره .می تونین برای برطرف شدن مشکل و انجام درمان به دندانپزشک مراجعه کنید.