ترس از مادرشوهر

سلام من یه ترس عجیب غریب دارم دست خودم نیست از روبرو شدن با مادرشوهرم ترس دارم بخصوص ارتباط چشم تو چشم تا حالا دعوا یا مرافه ای نداشتیم ولی خیلی مواقع از رفتارهاش ناراحت میشم بخاطر اینکه میدونم نمیشه درستش کنم به روم نمیارم اما یه ترس عجیب از نزدیک شدن و رویارویی باهاش دارم در حدی که هر وقت میرم خونشون وقت خداحافظی که میخواد ببوستم من  از ترس میلرزم یا تپش قلبم میره بالا تا بتونم سعی میکنم یه جور فرار کنم ولی بعضی مواقع مجبور میشم نمی‌خوام بی ادب جلوه کنم اما دست خودم نیست من مادرم رو از دست دادم و همش احساس بی پناهی میکنم تو جمع خانواده شوهر تو رو خدا کمکم کنید😥

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
متاسفانه شما اطلاعات کافی در اختیار بنده قرار ندادین
بفرمایید چند وقت هست که ازدواج کردین و آیا از ابتدا چنین احساسی رو داشتین یا بعد از مدتی یا پس از اتفاق خاصی این مساله پیش اومده
همچنین بفرمایید ارتباط همسرتان با مادرشون به چه شکل هست
اما به طور کلی همان طور که خودتان هم اشاره کردین این ترس عجیب هست و احتمالا بدون علت کافی پس شما حتما باید به متخصص مراجعه کنید