سلام ، هفته ۱۲ بارداری هستم، یک هفته لکه بینی دارم، دکتر سونو کرد گفت جنین همه چی عالیه قلب هم میزنه ، شیاف داده ، اما باز هست بعضی اوقات رنگ قهوه ای مثل خونابه میشه ، آسپرین هم داده گفته پیاده روی کنم، خیلی میترسم سقط بشه ،خواهشا بگین خوبه یا بد؟ بعضی ها میگن چون دختر هست اینطوریه ، اما من قبلا سر دوتا پسرم اینطوری نبودم، ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

من از گزارش سونوی شما و شرح حالتان مطلع نیستم طبق دستور پزشکتان عمل کنید. استرس نداشته باشید در اکثر موارد با افزایش سن بارداری مشکل مرتفع میشود.‌ روز خوش