سلام خسته نباشید من یکسال و نیمه که عروسی کردیم واسه دوازدهم میخوام برم سونوگرافی رحم و تخمدان به نظرت این سونارو انجام بدم یا سونوگرافی واژینال یا عکس رنگی اگر امکان داره زمان هر کدوم از این سونوگرافی ها واسم بگین که انجام بدم تو اون تاریخ به نظرت لازم هست برم تحت نظر کلینیک ناباروری باشم البته شوهرمم یکم ضعیفه دکتر بهش دارو داده و استفاده میکنه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهترين زمان سونوگرافی روز ١٣ و بهترين زمان عكس رنگی رحم بلافاصله پس از اتمام قاعدگی است .