درمان تخمدان پلی کیستیک

امروز سونو رو انجام دادم میشه بگین شدیده یا نه  ؟

                                                           ابعاد رحم 64*30 میلیمتر  سایزو اکوی میومتریال نرمال ضخامت اندرومتر 7 میلی متر و تخمدان راست و چپ بزرگتر از نرمال مشاهده میشود                                                         فولیکولهای متعدد کوچک به دیامتر میانگین 8 میلی متر و در هردو تخمدان همراه با افزایش اکو و استرومای مرکزی است

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نه عزیزم شدید نیست ولی بهر حال باید در مورد درمان اقدام کنید