من در هفته 5 بارداری هستم و در سونوی واژینال ساک حاملگی در 4.59 میلی متری سطح سروزال گوشه سمت راست رحم تشخیص داده شد و دکتر مشکوک به خارج از رحم بود. به طور نرمال فاصله ساک حاملگی تا سطح سروزال چقدر باید باشد تا بتوان حاملگی رو حفظ کرد؟

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ساک حاملگی در صورتیکه داخل حفره رحمی دیده بشه یعنی حاملگی خارج رحمی نیست
در صورتیکه ساک حاملگی دیده نشه و‌ تیتر بتا بارداری رو نشون بده حاملگی خارج رحمی مورد بررسی قرار میگیره