سلام .من همسرم دوست نداره که کار کنم چند بارم راجع به این موضوع با خونسردی و مهربونی باهاش در میون گذاشتم اما اصلا راضی بشو نیست خودم خیلی دوست دارم برم سرکار اما همسرم میگه اگه زن بره سرکار دیگه از مردش حساب نمیبره و به کارای خونه نمی‌رسه ...حقوقش خوبه ولی من خودم دوست دارم برم ..تازه بهش میگم میرم اگه دیدی نرسیدم به کار خونه از کارم میام بیرون بازم قبول نداره... چیکار کنم راضی بشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ذهنیت همسرتون از کار بیرون منفی هست و تغییر ذهنیت کار راحتی نیست باید متقاعدبشن و براشون روشن کنید که همه این مدلی نیستند .نمونه های متفاوت با ذهنیت شون رو نشون بدید.

تجربه شما

براش نمونه آوردم میگه خب من چکار دارم به زن مردم؟