کورپوس کالوزوم در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 971 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من سقط جنین به علت عدم تشکیل کورپوس کالوزوم داشتم که پسر بود تو ۲۰ هفتگی مرده زایی داشتم به دستورپزشکی قانونی که افسردگی شدیدی گرفتمو .

سوالم اینکه الان ۲قلو باردارم تا چه حدی باید نگران باشم؟ امکان داره بازم پیش بیاد الان یه دختر یه پسر باردارم تورو خدا زود جوابمو بدید ممنون شب خوش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام كورپوس كالوزوم بخشي از مغز جنين است كه برای زنده ماندن حياتی است، احتمال تكرار اين مشكل بسيار كم است،، نگران نباشيد

تجربه شما

ممنونم خیلی لطف کردین خانم دکتر جانم😘😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤗