نوزاد ١٠ روزه م امروز و دو شب قبل دست و پاهاش همزمان حالت پرش و لرزش داشت فكر كردم خواب ميبينه از خواب بيدارش كردم قطع شد و بعدش هم بهش شيرخشک دادم

علتش چی هست خيلی نگرانم تشنج نيست؟!

بخاطر افت قند نبوده؟!

ميترسم به مغزش فشار اومده باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

لرزش های ناگهانی و كوتاه مدت( به مدت چند ثانيه) در ناحيه چانه يا دست و پا طبيعيه و جای نگرانی ندارد

اگر طولانی باشد و با گرفتن دست يا پا( عضوی كه لرزش داره) متوقف نشود نياز به بررسی دارد.