nf بالا در 28 هفتگی بارداری

با سلام. من در هفته 28 بارداری هستم سونو سلامت جنین انجام دادم دکتر گفت nf کمی بالاست 7.59 بود. فردای اون روز رفتم یک دکتر سونو دیگه گفتم دیروز سونو انجام دادم nf بالا بوده چک کرد گفت 12 هست رفتم اکو قلب گفت نرماله. nt من قبلا 1.49 بوده و آزمایشهای غربالگری ام هم همش نرمال بوده میشه بگید این عدد بالای nf در این زمان چه قدر مهمه و نشان دهنده چیه؟ دارم میمیرم از استرس

 با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم دراين سن حاملگی سنجش nuchal fold ( ضخامت پشت گردن جنين) ارزشي ندارد. چون NT شما در هفته های١١-١٤ نرمال بوده جای نگراني نيست ارزشی nf در بالای ٢٤ هفته ندارد (زير١٨ هفته بايد زير ٥ ميلی متر باشه و بالای١٨ هفته بايد زير ٦ ميلی متر باشه

پيروز باشيد