سلام من یک هفته اس که خونریزی دارم اوایل رنگش قهوه ای یه خیلی تیره بود رفتم دکتر سونو کرد جنین ۵ میلی بود ضربان قلب هم داشت و همه چیز نرمال بود دکتر گفت روزی دو شیاف سیکلوژست استفاده کن الان یک هفته گذشته خونریزی که کم نشده بیشتر شده و رنگش هم تقریبا داره به قرمزی میخوره با اینکه من استراحت هم میکنم حالا بنظر شما چه کار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما  بهتر است تحت نظر پزشک از نظر غلظت خون بررسی شوید موفق باشید.